Een prachtig trouwalbum

Telkens opnieuw maakt het me gelukkig als een koppel hun album komt oppikken. Aan hun blije glimlach zie ik meteen dat ze de mooie momenten van hun speciale dag opnieuw beleven.

Ik spendeer heel wat tijd in het nauwkeurig nabewerken van de foto’s, zo krijgt elk beeld precies datgene dat nodig is om er een op zichzelf staand kunstwerk van te maken. Deze foto’s behoren in een waardevol en dierbaar album om nog jaren van te genieten. Daarvan ben ik overtuigd! Eventueel kunnen jullie dit album later aan je kind meegeven. Alle albums (en muurdecoratie) die ik maak zijn van een hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van het mooiste materiaal. Jullie kunnen dit alles komen zien en voelen tijdens de kennismaking. Ik informeer jullie graag over prijzen en mogelijkheden.

Dit ‘Classico’ fotoboek is van TOP kwaliteit, uitermate geschikt om de mooiste herinneringen in te vereeuwigen. Een formaat van 30 x 30cm geeft de mogelijkheid om grote beelden te tonen, zelfs over twee pagina’s omdat het album 180° kan geopend worden. De foto’s worden standaard geprint op mat fotopapier, pearl en silk zijn mogelijk als optie. Tussensheets van 300 g. zorgen voor dikke bladen. Ook is er een keuze tussen heel wat kwalitatieve covers, van linnen tot echt leer.

 

2014-05-23_0001
2014-05-23_0002

Je mailadres wordt nooit gedeeld met derden. Verplchte velden zijn gemarkeerd *

*

*