Country & Western Wedding – Marijke en Bakkie trouwen in Denderwindeke

Nooit gedacht dat ik eens een koppel zou fotograferen op een country & western festival, maar dat is toch maar mooi gebeurd.
Hoe het allemaal begon: vorig jaar was ik aan het fotograferen op het country festival in Sint-Truiden toen ik plots iemand zijn vriendin ten huwelijk zag vragen op het podium. Ik nam snel enkele foto’s en raakte ’s avonds aan de babbel met Marijke en Bakkie. Een uitbundig en aangenaam koppel en ik stelde meteen voor om de volgende dag enkele verlovingsfoto’s te maken. Bakkie liet meteen weten dat hun trouw ook in een country en western jasje zou steken en dat ik hun fotograaf mocht zijn. Lang verhaal kort: een jaar later stond ik op de festivalweide in Denderwindeke. Een houten dansvloer, strobalen, mechanische stier, springkastelen, tipi-tenten, eten en drinken à volonté en een podium voor de (eentje zelfs uit Zweden overgevlogen) bands. Nooit eerder meegemaakt! Zelfs het perfecte plekje om enkele foto’s met het koppel te maken was niet ver zoek.

De genodigden hadden allemaal hun best gedaan om te passen in het western plaatje en dat leverde heel wat mooie beelden op. Hieronder een impressie van een van de leukste huwelijken die ik ooit heb gedaan.

Bedankt Marijke en Bakkie, hopelijk genieten jullie nog dikwijls van mijn foto’s!

Je mailadres wordt nooit gedeeld met derden. Verplchte velden zijn gemarkeerd *

*

*