Categorie archieven: Huwelijk

Petra en Jeroen trouwen – internationaal gezelschap bij ’t Driessent in Diepenbeek

Enkele maanden geleden kreeg ik telefoon uit Finland. Jeroen woont en werkt daar met Petra in Helsinki en hij vertelde dat ze gingen trouwenLees meer »

Country & Western Wedding – Marijke en Bakkie trouwen in Denderwindeke

Nooit gedacht dat ik eens een koppel zou fotograferen op een country & western festival, maar dat is toch maar mooi gebeurd. Hoe hetLees meer »

Iris en Steve trouwen – huwelijksreportage aan het Schulensmeer

Vriendelijke mensen, een trotse familie en een stralend koppel. Deel uitmaken van de mooiste dag van twee mensen maakt een huwelijkLees meer »

Denise en Cedric trouwen in Zonhoven

Anna en Daniel, de ouders van Cedric hebben geen fotograaf geboekt toen ze vroeger trouwden en daar hebben ze best wel wat spijt van. OpdatLees meer »

Eef en Roel trouwen | trouwfoto’s Olmenhof, Herk-de-Stad

Zaterdag 30 augustus stapten Eef en Roel in het huwelijksbootje. Ze hadden besloten dit tot het laatste nippertje geheim te houden voor deLees meer »

Anne en Tim trouwen | Schuttersveste Rillaar

Net zoals veel mensen poseren Anne en Tim niet graag voor de camera. En dat moet ook helemaal niet. Ik noem mijn stijl van fotograferenLees meer »

Marleen en Frank | bruidsfotografie | golfhotel Stiemerheide in Genk

Wat een prachtige dag! De zon was volop van de partij tijdens het huwelijk van Marleen en Frank. Na de voorbereidingen bij het koppel thuisLees meer »

Iris en Julian | Huwelijksreportage in Delft, Nederland

Iris en Julian trouwen in Delft, Nederland. Ik werd uitgenodigd om de voorbereidingen te fotograferen, een korte ceremonie in hetLees meer »

Sandra en Gunter | Huwelijksfotograaf in Herk-De-Stad

Sandra en Gunter kennen we nog van de verlovingsshoot van enkele maanden geleden. Valentijn heeft voor hun een speciale betekenis en daaromLees meer »

Samiera en Kristof | Huwelijksreportage bij La Butte Aux Bois, Lanaken

Na de verlovingsshoot stond ik op 29 juni weer voor de deur bij Samiera en Kristof. De klik was er al dus het werd meteen een aangenaamLees meer »